musicre-public

dehset07 & Telkin

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1 Sanchez Melankolias En Yeni Röportaj Bir C.tesi Ara. 27, 2008 5:13 am

Underground piyasasına 2005 yılında internet üzerinden yayınladığı lyricleriyle giren ve sonrasında 2008 Mart ayında Gidiyor Musun adlı trackle sesini de bir hayli duyurduktan sonra Mayıs ayında ilk E.P albümü olan SANCHEZİST E.P albümünü çıkarttıktan bir ay sonra 2 Çift Söz adlı albümünü çıkartıp sonrasında tek track halinde 5 parça daha yapıp şu sıralar Sen Herkes Ben Sanchez adlı (kendisi için çok önemli olan ) albümünü hazırlamakta olan Sanchez Melankolias ile röportajımızı sizlere sunuyoruz…

Öncelikle röportaj teklifimizi kabul için teşekkürler Sanchez…
Sanchez :Eyvallah ,ben teşekkür ederim ilginizden dolayı.

Bize biraz kendinden bahseder misin,kimdir bu Sanchez ne yapar nerede yaşar?
Sanchez : Gerçek ismim Fatih.İstanbul Zeytinburnunda oturuyorum.2005 ylında liseden mezun oldum.Şimdi Bakırköy Final Dersanesinde Öss hazırlık zindanlarında mahkumum

Peki boş zamanlarında neler yapıyorsun?
Sanchez :Kitap okurum roman okumam ama genellikle dünyayı sarsan olaylar konularla ilgili kitaplar ayrıca felsefi kitaplar okurum.Müzik dinlerim,gezerim ,sözlük okurum..

Hafta sonlarıda mı bunlarla meşgulsun ?
Sanchez : Ya illa bir sevgilimin olup olmadığını öğrenmekse amaç olmadığını söylerim.Hafta sonları genellikle kafam nereye eserse oraya doğru gezintiye çıkarım ya da party veya konser varsa onlarla geçer.

Sanchez kimleri dinler her daldan soruyorum sadece rap değil ?

Sanchez: Sagopa Kajmer,Fuat Ergin,Eminem,Ludacris,Yıldız Tilbe,Kerim Tekin,Şebnem Ferah,Feridun Düzağaç,Doğuş ve Tan bunlar en çok dinlediklerim ki aralarında Eminem beni rape aşık eden kişidir.Hayallerimden biri onunla düet bir de Şebnem Ferah la

Yeni albüm hakkında biraz bilgi verir misin konusu falan,kimlerle feat var?
Sanchez : Sen Herkes Ben Sanchez olacak ismi.Hayatımın en iyi lyriclerini yazdığım ve bu zamana kadar ki hayatımı özellikle son 2 yılım üzerinde yoğunlaştı sözlerim.Aşk parçaları da olacak 2 veya 3 tane.Felsefi içerikli ,Melankoli ve bir tane de gangsta’z tarzı parça olacak.Ama şu an mail olsun facebook ta mesajlar olsun albümün ne zaman çıkacağını soruyorlar ve buradan da söylemek istiyorum albüm istenirse bir haftada da çıkar uzun bir zamanda da.Bir haftada çıkan ota boka benzemez sadece albüm olur,bu albüm benim her şeyim o yüzden itinalı çalışıyorum.Feat derseniz şu an için Kadıköy den Melan Karalanet ve Ankara dan Şahsi adlı mc lerle kesinlik kazandı tabii başka kişilerde olabilir.

İlham aldığın konular neler?
Sanchez : Hayatım,gezip gördüğüm insan manzaraları aşk hayatım

Bir Melek adlı bir parça var sanırım albümden önce çıkaracağın,bunun hakkında bilgi verir misin ?
Sanchez : Albümden önce çıkacak çünkü albümümden daha önemli bir kişiye yazdığım bir parça ve mükemmel bir aşk parçası olacak.Tabii beğeneyenlerde olabilir ama lütfen bu lafı ukalalık kendini beğenmişlik gibi algılamasın kimse ama benim Meleğim beğensin yeter gerisi beğenmeyedebilir.

Woow!!! Aşk hayatında başarılar dilerim Sanchi İleriye yönelik planların projelerin neler?
Sanchez : Underground hayatıma uzun bir süre daha devam edip duruma göre Overground a adım atma yoluna gideceğim.Bu arada tahsilimi de bitirip evleneceğim ve birbirinden güzel çocuklarım olacak onlara kreş açıcam Sonra kendi mesleğimde hayatımı devam ettireceğim ki rap benim mesleğim olmayacak sadece zevk için yapıyorum..

Süper…Kreş fikrine bayıldım Son olarak neler söylemek istersin?
Sanchez : Rap müziği ya da herhangi bir müziği kimse karalama yoluna gitmesin herkes sevdiği müziği dinlesin ve onun denizinde yüzsün başka denizlere sıçmasın.Saygı ayna gibidir bende nasıl gösterirsen öyle yansır sana .(bu söz de bana ait ünlü birinden duyduğumu sanmayın ) Her zaman saygı sevgi barış.Röportaj içinde hepinize çok teşekkür ederim.

Eyvallah Sanchez biz teşekkür ederiz.

Sanchez Melankolias Official Myspace:
http://www.myspace.com/sanchezillegal

Facebook Name:
Sanchez Melankolias

Kullanıcı profilini gör http://musicre-public.mrmovieforum.com

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]